Midlertidig stengt

Det har blitt vedtatt at alle treningssentre i Lillestrøm kommune skal være stengt fra kl. 16.00 i dag, tirsdag 10. november. Dette er tungt for alle medlemmer som har kommet så godt i gang siden i sommer, i tillegg til at det er to skritt tilbake for oss som drifter. Det har vært skikkelig gode vibber på senteret gjennom høsten, det har vært veldig gøy å være en del av. 

Nå blir det dessverre en liten stopp igjen. Vi håper alle tenker smittevern i tiden fremover, slik at nedstengingen blir kortvarig og at vi kan være i gang igjen i desember. 

Låneutstyr til hjemmetrening

Vi følger suksessen fra sist periode vi måtte holde stengt, og låner ut utstyr til våre medlemmer. For at dette skal kunne gjøres på best mulig måte er det viktig at hver enkelt sender en mail så fort som mulig til post@arentrening.no med informasjon om hvilket utstyr dere ønsker. 

Det vil settes opp en timeplan for henting av utstyr, utlevering vil bli gjort i morgen (onsdag). Vi anbefaler alle å være aktive den kommende måneden, om det er ved hjelp av utstyr fra oss eller om det er å gå turer eller løpe ute i skog og mark. Viktigheten av fysisk aktivitet kan ikke understrekes for mye, spesielt i disse mørke tider hvor mental helse er ekstra viktig. 

Lykke til!