Lys i enden av tunnellen

Hei kjære medlemmer!

Åpning snart😊

Tusen takk for all støtte, omtanke og fine tilbakemeldinger vi har fått de ukene vi har vært pålagt å holde stengt. Det har vært veldig oppløftende å ha dere med på laget i denne utfordrende tiden. Endelig begynner vi å se lyset i tunnelen! Vi tar nemlig utgangspunkt i det regjeringen har lagt frem, og satser på åpning av senteret mandag 15. juni. Det gleder vi oss til!

Utlån av utstyr har vært suksess

Mange av dere har lånt treningsutstyr, og det er gøy å se at interessen for aktivitet og trening har holdt seg oppe selv uten tilgang til lokaler. Vi har fått film og bilder hvor familier har laget sirkeltrening i både hager og stuer. Det har vært stor kreativitet, og det er fint å se at utstyret vårt kommer til nytte. Skulle det være noen som trenger noe utstyr for de siste ukene så ta kontakt på mail (post@arenatrening.no). 

Til våre medlemmer så vil disse ukene bli bokført og lagt i sluttenden i kontraktsperioden. Disse dagene vil bli gitt tilbake i treningsdager. Skulle det være noen som har en utfordring eller trenger hjelp rundt dette for de siste ukene så ta kontakt på mail(post@arenatrening.no)

Gratis pt time til våre medlemmer

Anders, vår veldig dyktige og mest erfarne personlige trener, gir nå generøst ut gratis pt timer til dere. Ta en time og du får trent nå med en veldig dyktig trener før vi åpner. Dere trener da ute i bakgården til Arena trening, og tilbudet varer frem til vi åpner igjen 15.juni.Her kan dere også gå sammen opp til 4 personer og trene sammen hvis dere ønsker.Da kan dere få dere en god sirkel/styrke trening sammen. Hvert medlem kan også ta med en person som ikke er medlem.

Send mail til pt@arenatrening.no så tar Anders kontakt for å avtale tidspunkt.

10 år og stolt av senteret vi kan presentere 15.juni

Vi har gleden av å gi dere et helt fornyet senter 15.juni. Vi fikk gjort en del oppgraderinger fra januar til mars, og vi kunne benytte tiden mens senteret var stengt til å få på plass det siste av nytt utstyr av høy kvalitet. Både gulv og vegger er som nye, og for å rette oss etter smittevernsregler har vi også fått satt opp dispensere med desinfisering etter bransjestandard. Det blir en fryd å ønske velkommen til åpning, og endelig få teste ut det nye utstyret sammen med dere!

Tilbake til et rolig og fint miljø 

Vi har avsluttet samarbeidet med kampsporten, og de har flyttet inn i garasjen hvor vi hadde Crossfit Lillestrøm. Vi ønsker dem lykke til der. Konsekvensene for vår del er at det blir en del roligere i både resepsjon, garderober, ganger og inne i selve treningssenteret. Dette gjør oss bedre rustet for å overholde de smittevernsreglene som vil være aktuelle for treningssentre fremover.

Tilbud til våre lojale medlemmer 

Grunnen til vi har det fine miljøet vi har på Arena trening kan vi takke dere medlemmer for. Vi ønsker å fortsette å ha et så fint,trygt og godt miljø også inn i fremtiden, og ønsker dermed at dere som allerede er medlemmer inviterer med personer dere tenker vil passe inn i gjengen vår. Vi setter utrolig stor pris på hver enkelt av dere, og er derfor glade for å kunne tilby dere nå et vervetilbud til deres familie og venn:                                                                                                                                               

Tilbud:  0 kr frem til 15.oktober (gjelder nye medlemmer)

Dere kan nå verve en familiemedlem/venn og gi bort hele 4mnd gratis trening fra 15.juni.(*ved 12mnd avtalemedlemskap). Verver og nytt medlem får med 1 gratis personlig trener time. Pt timene avtales på mail post@arenatrening.no og må registreres innen 2uker etter innmelding

Tilbudet gjelder frem til 15.juni.

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig fin 17. mai, og så gleder vi oss skikkelig til å se dere alle igjen på Arena Trening!

Vennlig hilsen 

Harald Solberg

Arena trening 

Ønsker du tilby en i din familie eller vennegjeng et medlemskap med 4 måneder gratis trening?